Thijs Peters

"Mike is een creatieve en nauwkeurige vormgever. Hij werkt erg zelfstandig en had tijdens zijn stage maar weinig sturing nodig. Als wij als redactie bepaalde graphics wilde hebben, ging Mike zelf op zoek naar software om het te kunnen maken. Na zijn stage hebben we Mike nog geregeld ingehuurd voor het maken van video's."

Redacteur - Business Insider

Rik Keijzer

"Mike heeft vanaf de 1e dag direct kwaliteit opgeleverd. Vanaf het begin is hij gelijk onderdeel van het UDC team geweest. Een rustige, serieuze kracht die niet verzaakt. Mike heeft ontzettend leuke en vooral verfrissende items gemaakt voor de UDC festivals Dutch Valley en GO! Après Ski. Met zijn creatieve blik heeft hij bijvoorbeeld de look & feel van alle social media platformen van Dutch Valley Festival naar een hoger nivo getild. Hij heeft zich in die 7 maanden beziggehouden met bijna alle facetten van het video editten en het grafisch designen voor zowel online (met name social media) als offline (aankleding festivals). Mike beheerst alle grafische programma's tot in de puntjes. Als ik Mike iets vroeg, dan schroomde hij niet om met een eigen initiatief te komen die altijd perfect in het gehele concept paste. Hij weet vormgeving zo te maken dat het de festivals rijker maakte. Een unieke kwaliteit! Naast zijn beheersing van de software kun je Mike ook een camera in zijn handen geven. Zijn werk spreekt voor zich. De beelden van Mike waren altijd spot-on en zorgden voor superleuke content die zeer gewaardeerd werden door zowel UDC, de artiesten, als de vele fans van de festivals. Ik kan Mike dus van harte aanbevelen. Een jonge talentvolle gast die je graag in je team wilt hebben!"

Head of internet & marketing - UDC Events

Maurits Bronsveld

"Ik heb met Mike al vele projecten samen gedaan. Ik was zeer tevreden over Mike zijn werk. Hij kwam vaak met vernieuwende en creatieve ideeën. Hij beheerste alle benodigde software voor zowel grafische als video content. Daarnaast was het altijd gezellig om met Mike te werken. Ik werk nog steeds veel met Mike samen."

Camera & Edit - Goud Uberconnected

previous arrow
next arrow
Slider
Sluit Menu