Over Mike

Hallo, leuk dat je even een kijkje komt nemen op mijn portfolio website! Mijn naam is Mike Jonker en ik ben een 24 jarige freelancer uit Amsterdam.

Het is voor mij allemaal begonnen in 2011 waar ik de studie Animatie & AV-Vormgeving volgde aan het ROC te Hilversum. Nadat ik deze 4 jarige opleiding in 3 jaar tijd heb afgerond kwam ik in een tussenjaar terecht. In dit jaar ben ik mijn videobedrijf Film Tale begonnen waar ik video’s maakte voor bedrijven als Business Insider, Dance Valley festival & DJ Armin van Buuren.

Na dit tussenjaar ben ik de studie visual effects gaan volgen aan de Nederlandse Filmacademie te Amsterdam welke ik zojuist heb afgerond. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen de visual effects industrie. Zo heb ik aan meerdere visual effects films gewerkt en stage gelopen bij Postoffice waar ik onder andere heb gewerkt aan commercials voor bedrijven als Jumbo, Beter Horen, Toyota enz. Hier ben ik zowel als compositor en 3D artist werkzaam geweest.

Op het moment wordt ik veel ingezet als freelance cameraman of visual effects artist voor zowel commercials, bedrijfsfilms en speelfilms. Maar daarnaast ben ik nog altijd bezig met design en het maken van websites.

Productie

Afhankelijk van de grootte van de klus zal ikzelf de productie in handen nemen, wel zo makkelijk! Mocht het project te groot worden dan beschik ik nog over een groot netwerk van producenten en regisseurs die kunnen bijspringen.

Camera

Voornamelijk maak ik video’s voor het promoten van festivals en dj’s. Maar daarnaast ben ik ook inzetbaar voor onderandere commercials en bedrijfsfilms. Voor eventueel werk kunt u een kijkje nemen in mijn portfolio.

VFX & Post

Opzoek naar de postproductie voor uw film of commercial? Ik help u graag met al uw visual effects, montage & color grading. Met namen gespecialiseerd in het 3D modellen, texturing en compositing.

Grafisch

Van oorsprong ben ik in dit vak begonnen als mediavormgever. En dit zal ik ook altijd blijven doen! Ik design voornamelijk logo’s en drukwerk maar geen enkele klus is mij te gek! Voor eventueel werk kunt u een kijkje nemen in mijn portfolio.

Webdesign

Niet help ik mensen alleen graag bij het bouwen van hun website maar ik probeer ook te zorgen voor een goede vindbaarheid. Alles is geheel zelf gemaakt, geen thema’s dus en makkelijk zelf bij te houden met behulp van een CMS.

Fotografie

Fotografie trekt steeds meer mijn intresse en ik merk dat ik er ook steeds vaker mee bezig ben. Dus mocht je toevallig nog opzoek zijn naar een enthousiaste fotograaf twijvel dan niet en neem meteen contact op!

Prijzen & onderscheidingen

'B' Ranking

Rookie Awards 2019

3e Prijs

Dutch VR Awards 2017

1e Prijs

Award Motion Graphic Art 2013

Publieksprijs

Award Motion Graphic Art 2013

Beste Vormgeving

Rocky Award 2012

Sluit Menu